Per qualsevol dubte sobre Reddis Conca SL pots trucar a Tel. +34 977 862 129  o enviar la teva consulta utilitzant el formulari


  PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

  En compliment del que disposa l’actual normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal (RGPD) i de la Societat de la informació i del Comerç electrònic (LSSICE), l’informem que les seves dades  seran tractades per “Reddis Conca, S.L.” com a Responsable del tractament, a fi de dur a terme tasques de facturació, enviaments d’informació per correu electrònic i d’altres gestions relacionades amb la seva activitat.

  Conservarem aquesta informació en tant es mantingui la  relació mercantil i comercial amb vostè o una Llei així ho indiqui.

  Les seves dades no seran cedides a tercers excepte en aquells cassos en els que existeixi una obligació legal.

  Tanmateix sol·licito la seva autorització per a poder oferir-li productes i/o serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-lo com a client.

  Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat respecte a les seves dades, així com oposar-s’hi o restringir el tractament d’aquestes mitjançant comunicació escrita a: “Reddis Conca, S.L.”  carrer Casal, núm. 1 baixos, 43400 de Montblanc o bé a la següent adreça de correu electrònic: judit@reddisconca.cat

  Reddis Conca SL

  Carrer del Casal, 1, bajos.
  CP. 43400 – Montblanc, (Tarragona)
  Tel. +34 977 862 129
  info@reddisconca.cat